Начало Обекти Aдминистративна сграда на „Бамекс” ООД

Aдминистративна сграда на „Бамекс” ООД

Силнотови и слаботокови ел.инсталации на административната сграда на „Бамекс” ООД Карлово.

 

ЕТ Тодор Бакалов