Начало Обекти Ел.инсталации на „Донатекс и Ко” ЕООД

Ел.инсталации на „Донатекс и Ко” ЕООД

Ел.инсталации на жк. „Стара река”-8000м² РЗП (застроена площ), жк”Водопад”- 3287м², комплекс „Батенберг” -650м²,  бизнес-сграда на ул. „Ген.Заимов”- 800м² в  гр.Карлово ; жк „Олимп парк”- 3700м² ,,жк „Орфей”- 5165м² в гр.Хисар собственост на „Донатекс и Ко” ЕООД

 

ЕТ Тодор Бакалов